Welkom

[corner-ad id=1]

[print_vertical_news_scroll maxitem=”5″ padding=”10″ add_link_to_title=”1″ show_content=”1″ delay=”60″ height=”200px” width=”100%”]

 

Begonnen met twee Freaks en nu langzamerhand uitgegroeid tot een volwaardige facebook groep met meer dan 650 leden voornamelijk uit de gehele Benelux.

Uiteraard kunt u ons vinden op Facebook ,Maar toch gaan we hier ook een opzet maken ,onder andere een opzet van nieuws,links, shops en evenementen.

Evenementen kunt u altijd aanmelden ,gratis uiteraard, dan zetten wij ze er met plezier bij, gebruik daarvoor onderstaand mailadres.. Ook als u evenementen wilt organiseren en tijdelijk een aanmeldpunt nodig voor je evenement, neem dan contact op ,

we komen er vast wel uit.. info en vragen mogen naar.

 

 

Uiteraard kunt u zich ook registreren hier, uiteraard gratis.. maar dan kunt u zelf mits animo voor, zelf u evenement aanmelden, of reviews plaatsen. U krijgt dan die mogelijkheid om dit zelfstandig te plaatsen.

mocht je nog vragen hebben laat dit gerust weten ,dit is nieuw ,dit is in opbouw ,nog niet alles werkt maar de opzet is duidelijk..

ook zoeken we nog nieuwsposters ,dus mocht je daar ambitie voor hebben.. om nieuws items te lezen en delen ,this is the place to be.! Ook daarvoor kan je gewoon even een berichtje sturen.. tevens is het ook mogelijke om sponsor te worden. of items toe te sturen ter review.  Geld vragen we niet. wel af en toe een korting louter voor de leden,.. kortom welkom geniet en tot snel!!

[metaslider id=559]

[instagram-feed]

              Voor al uw Rc items!