Crawlerfreaks mudrunner

16/11/2017 0 Door crawlerfreaks

De game Spintires was voorheen alleen verkrijgbaar op PC en daar heb ik  toch aardig wat uurtjes in doorgebracht.

nu is de nieuwste versie uitgebracht op zowel pc als consoles . en dat verdient zeker wel wat aandacht 😉

 

Spintires: MudRunner is de ultieme versie van de PC  hit Spintires en nu voor het eerst ook beschikbaar op consoles.

 

Deze editie is een enorme stap vooruit ten opzichte van de vorige versie en voegt een volledig nieuwe Sandbox Map toe aan de 5 reeds bestaande omgevingen, een volledig nieuwe grafische engine, een nieuwe Challenge modus met 9 nieuwe, specifieke mappen, 13 nieuwe voertuigen en tal van andere verbeteringen. Dit is de ultieme off-road simulatie !

Bestuur 19 krachtige terreinvoertuigen, elk met hun eigen kenmerken en aanhangwagens. Bereik je doel en lever je vracht op tijd af door de extreme omstandigheden in onherbergzame landschappen te overwinnen.

Verken een uitgebreide sandbox omgeving, compleet met een dynamische dag-nacht cyclus, modderig terrein, razende rivieren en andere obstakels die allemaal op een realistische manier reageren op het gewicht en de bewegingen van je voertuig, dankzij de geavanceerde physics simulatie.

Met je kaart, kompas, lier en je eigen vaardigheden ga je uitdaging aan – alleen of samen met tot 3 andere speleres in multiplayer co-op

Zo geblubberd

Je zou denken dat een beetje in de modder spelen met voertuigen niet al te lastig zal zijn, zo gepiept en zo gedaan. Niks is minder waar en dat zag ik wel op de PC en nu ook met deze uitvoering . Spintires: Mudrunner. Je moet je route enigszins vooruit plannen om bepaalde missies te kunnen voltooien, maar ook het type voertuig en wat je aan spullen meeneemt zijn erg van belang! Als je verwacht dat je die ene heuvel of dat plasje met water met vol gas doorheen kan ploeteren kom je gegarandeerd vast te zitten. Voor je het weet graaf je je helemaal in en dan ben je terug bij af.

  • Tested on Windows 7 64-Bit
  • Operating System: Windows Vista/7/8/8.1/10
  • CPU: Intel® Pentium Dual Core 2.0GHz or equal
  • RAM: 2GB
  • Setup Size: 828.8MB
  • Hard Disk Space: 4GB

wil je meer weten check dan die gave trailer. en voor het geld hoef je het niet te laten en wat nog mooier is

als je net zoals ik de oude spintires al had en ook nog gekocht via steam,dan krijg je 50 procent korting .tja zeg daar maar eens nee tegen. klikkerdekliksteamkorting

 

              Voor al uw Rc items!