SCX10 II™ Deadbolt™

18/04/2018 0 Door crawlerfreaks

Ze hebben de robuuste looks van de Deadbolt ™ gecombineerd met de uitzonderlijke handling van het trail-ready SCX10 ™ II-chassis, waardoor je een auto  hebt die zowel charisma als competentie heeft. De Deadbolt ™ -body is nu bedekt met een olieverf-kleurenschema, met een mooie scoop op de motorkap, realistisch bestuurder,en een  buitenkooi compleet met lichtbalk (ledlampjes worden apart verkocht). De kers op de taart is toch wel de  CRC-voorbumper met Method Hole-wielen verpakt in een paar mooie  Nitto Trail Grappler-banden.

Onder de mooie mat groene behuizing bevindt zich de SCX10 ™ II, het erg betrouwbare chassis dat is uitgerust voor extreme naloop: AX10 ™ transmissie, AR44-assen uit één stuk en WB8 HD Wildboar aandrijfassen. Deze bak voldoet niet alleen aan de normen voor offroading, maar definieert ze ook

AE-5 ESC, WATERDICHT
De Axial AE-5 ESC is 3S LiPo-ready en kan toch eenvoudig "in het veld" worden geschakeld tussen LiPO- en NiMh-batterijtypen met een eenvoudige jumper - geen ingewikkelder procedures.

• Male Star Plug-kabel - compatibel met de meest gebruikelijke gepolariseerde stekker.
• Jumper 1 biedt een eenvoudige plug-and-play keuze tussen LiPo of NiMh.
• Jumper 2 schakelt de instellingen van de rem-rem.
• Waterdicht ontwerp met Star Plug 4-LINK ACHTEROPHANGING De geometrie van de ophanging maakt gebruik van een 4-Link-ontwerp voor de achterzijde, dat is geoptimaliseerd om torsie te verminderen. 

http://www.axialracing.com/products/ax90066

              Voor al uw Rc items!