Nieuwe Trx killer ?Redcat Everest GEN7 PRO 1/10 Crawler

25/08/2017 0 Door crawlerfreaks

 

Deze nieuwe crawler van Redcat  komt met een groot aantal functies, Welke normaal gesproken worden geleverd als upgrades op de aftermarket.

Dat betekent dat de Everest Gen7 Pro potentieel de meest geschikte schaal crawler is op dit moment qua product prijsverhouding direct uit de doos op de markt. Met een 3mm ladderframe-chassis dat door BPC Custom Chassis en door Trail Gear is ontworpen en afgestemd om een ​​uitstekend rendement te behalen met deze mooie auto.  Om dit te bereiken hebben ze een aangepast chassis gecombineerd met een stalen brug met een extra lage en schuine geplaatste accu bak  Zo biedt de Redcat Everest Gen7 Pro een stijlvol platform ontworpen, dat ook nog eens hoge prestaties heeft  en extra addons heeft ,die u normaal gesproken extra zou moeten betalen als uitbreiding.

alu beadlocks met superswampers included

de auto komt met een hobbywing 3 standen esc  .met drie standen kan je dus drie soorten drag kiezen.

stalen beadlocks stalen cvd,s  aluminium schokbrekers scale snorkel  inklapbare spiegels trekhaak ,harde binnenspatborden skidplates en je kan kiezen uit drie variaties bodystickers 😯  ,Al met al is dit toch wel een zeer zeer geduchte tegenstander voor de nieuwe Axial en Traxxas  :mrgreen:

je kan zeggen wat je wilt maar hier is over nagedacht..

Om de batterij plaatsing zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft de Everest Gen7 Pro als eerste van zijn soort een chassis  met een scharnierend body bevestigingssysteem dat die kwijtrakende vervelende bodyclips in de kap eindelijk  elimineert. De achterkant van de body  is gemonteerd op een scharnier aan de achterkant van de truck waardoor de chassis gemakkelijk bereikbaar is. Ook in de Everest Gen7 Pro zit een gegoten rolkooi, mooie binnenfenders (watvoorpeter)  en een dakrek geladen met schaal accessoires zoals een reserveband, jack, brandstof blikjes, schop, bijl en zand ladder. Afwerking van de realistische body  komt tevens met een gegoten snorkel, gedetailleerde shackle en een hitchball die aan de bumpers is gemonteerd met LED montagegaten. Met al deze extra’s is de Everest Gen7 Pro zeker leverbaar in zowel schaaluitstraling als prestatie.

tevens wordt de Redcat Everest Gen7 Pro aangedreven met een Hobbywing-geborsteld ESC en een krachtige 550-borstelde motor. Om tractie op de grond te krijgenn, zijn gecertificeerde Interco Super Swamper banden met echte beadlock wielen aangebracht. Standaard uitgerust zijn ook stalen CVD voorassen voor meer superieure prestaties op het terrein en het  strakke bochtenwerk . De body is gemaakt van Lexan, maar met plastic gevormde  fenders waardoor het gehele plaatje een agressief gedetailleerde SUV look is die beschikbaar is in groen of zwart. Om de truck verder te kunnen aanpassen, hebben ze een zwarte, witte, rode of houten thema sticker set bij geleverd zodat u uw eigen stijl kunt kiezen.

Al met al is het nu al zeker prijsverhouding een echte Trx killer 😉

deze decals worden standaard alle vier meegeleverd.

 

              Voor al uw Rc items!