Cross-Rc T247 Trailer

07/04/2019 1 Door crawlerfreaks

oké het wordt nu echt serieus, Cross-rc heeft een trailer ontworpen voor de BC8

CROSSRC introduceert de nieuwe T247 dieplader , deze T247 behoort tot de categorie semi-oplegger en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het transport van grootschalige bouwmachines, grote apparatuur, tanks en andere grote voertuigen. deze lader is uitermate geschikt voor gebruik met de CROSSRC BC8 Mammoth

De meeste die kennen de Cross RC Timber trailer T835 voor de BC8 deze trailer van bijna 400 euro was al behoorlijk aan de prijs. Wat zal deze monstertrailer dan wel niet gaan kosten! ohja dit leuke speeltje kan met gemak een gewicht handelen van 30kg, maar om even terug te gaan naar de doekoes.. ik denk dat de lader meer naar de 600 euro gaat. niet misselijk maar wel enorm gaaf ,ach het mag wat kosten ,want teslotte alle hobby’s kosten geld toch?

De T247-balken hebben exact dezelfde ladderframe-structuur aan als de echte trailer en zijn gemaakt van hoogwaardig -koppelwerk, dat stevig en betrouwbaar is.

 

 

 

De T247 trailer is uitgerust met een elektronische besturingsmodule met automatische hefladder en dubbele overbelastingsbeveiliging  De ontvanger neemt direct vermogen via een aparte accu en kan de hefregeling via het afstandsbedieningskanaal realiseren. kortom alles erop en eraan.

 

 

              Voor al uw Rc items!