CRAWLER FREAKS B.C.P.C CONTEST!!

11/10/2017 0 Door crawlerfreaks

CrawlerFreaks is bezig  om een ​​nieuwe maandelijks contest  aan te kondigen welke gesponsord wordt door diverse webshops uit de Benelux.

Best Crawler Photo Contest

Elke week wordt een auto aangeduid als auto van de week. Om het harde werken en de creativiteit van de echte Rc Freaks  te erkennen en te belonen, wordt er wekelijks gekozen door de leden welke van de 4 auto’s maandwinnaar is geworden. dit alles zal gedaan worden via het stemblok wat dan op de site aanwezig zal zijn. de leden bepalen dus de maandwinnaar met prijs!  het kan zijn dat we met thema’s gaan werken. oa Halloween of kerst etc ..

De gene met de meeste stemmen krijgt een prijspakket met leuke goodies. Houdt er wel rekening mee dat de inhoud van het pakket kan variëren van maand tot maand daar dit door de sponsors zelf bepaald wordt. binnenkort meer over deze actie.

 

reglementen sponsors: sponsors krijgen vrije toegang tot reclame maken op de site en social media van crawlerfreaks.com  tevens zal hun logo opgenomen worden op de site. en benoemd worden als sponsor..  enige wat zij als tegenprestatie geven zijn items voor de maandelijkse goodiebags prijsvraag. resumé goodybag items voor januari betekent dan januari reclame op de site. 

Neem hiervoor contact op via het contactformulier en of de crew..

              Voor al uw Rc items!