3D prints

Welkom op onze 3D freakpagina. Mocht je een print nodig hebben kan je altijd contact opnemen..  We hebben nu prints liggen van de Trx4 en Axial modellen let op!!  Dit zijn geen eigen ontwerpen maar komen van sites zoals thingiverse. daar zijn ze vrij te downloaden.. echter doorverkoop met eigen winstoogmerk is niet toegestaan.  helaas gebeurt dit heel veel. maar juridisch mag dit dus niet! Veel meer als verbruikskosten van het Filament en kleine vergoeding slijtage aan de machines mogen wij niet vragen, Dit mag ook niet, Daar wij zelf ook op thingiverse zitten ,en al deze ontwerpen dus van onze collega’s afkomen..  We mogen dus niet doen alsof wij de rechtmatige eigenaar zijn. Dit zijn we niet, en zullen ook nooit niet doen alsof we dit wel zijn.. zie het als een dienst onder elkaar.. zeer lage prijzen uitgezonderd verzendkosten en slijtage vergoeding.

Dit lijkt een model van thingiverse is het ook geweest  echter aangepast na veel problemen. naar een sterker model!  let op deze uitgave staat NIET op thingiverse. dit is een aangepast sterker model door ons zelf aangepast.

 

De Trx-4 aan en uit schakelen zonder de kap te verwijderen.. de knop aan de onderkant hebben wij verlengd en aangepast .. ook de bodemklem is 4 keer dikker dan het origineel.

           

Hier ziet u hoe de raambescherming van de Trx4 wordt geprint op de printer

Kleine raam, grote achterraam en zijramen kunnen we printen voor u.

             

achterraam links/rechts en middenachter voor de Trx4

       

Koelbox ,zeer leuk voor scalers..

in een geheel geprint . dus geen delen samengevoegd.!

             

jackstands of krikken. diversen kleuren .. neem contact op!

Hier ziet u een zijraam voor de Trx4.. geprint met extra sterk filament

Wij vragen een kleine vergoeding voor de slijtage van de machines en voor het verbruik van het filament . vandaar dat de prijs zo laag kan blijven.. prijzen starten vanaf 5 euro.. voor meer info Lampie@crawlerfreaks.com    

              Voor al uw Rc items!